Klenet installatiegroep BV | Deurcommunicatie / toegangstechniek
Allround in elektrotechniek. Elektra, veiligheid en deurcommunicatie. Drie gebieden waar Klenet Installatiegroep als geen ander de weg kent. Doelgericht, flexibel en dienstverlenend.
15850
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15850,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Deurcommunicatie

Deurcommunicatie is inmiddels gemeengoed geworden voor bedrijven en particulieren.

Denk bijvoorbeeld aan videofooninstallaties, huistelefoons en overige audio- en videofoon systemen. Het is belangrijk om een (bedrijfs)pand of woning goed te beveiligen, om zo ongewenste insluipers buiten de deur te houden. Klenet lnstallatiegroep is in alle vormen van deurcommunicatie gespecialiseerd, voor uiteenlopende bedrijfspanden en privéwoningen. Of het nu gaat om torenhoge kantoren met meerdere ingangen en ontvangstbalies, gestapelde woningen of één enkele woning; wij leveren een perfect werkend deurcommunicatiesysteem.

 

Goed werkend systeem
U mag en moet er vanuit kunnen gaan dat deurcommunicatie zonder problemen werkt. Een storing in het systeem levert veel overlast, met alle problemen van dien. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor de storingsopvolging, die dan niet juist of adequaat kan worden uitgevoerd. Klenet Installatiegroep levert en installeert daarom op correcte wijze elke vorm van deurcommunicatie, zodat u verzekerd bent van een goed werkend systeem. Ook kunnen wij een compleet systeem installeren met één centrale toegangscontrole en deursluiting. Vooral voor bedrijven is dit een ideale optie.

 

Servicecontract
Een deurcommunicatiesysteem moet perfect werken en daarom biedt Klenet Installatiegroep een servicecontract aan. Met een dergelijk contract kunt u rekenen op vakkundig en periodiek onderhoud. Ook bij onverhoopte storingen staan wij voor u klaar en zullen onze monteurs de storing zo snel mogelijk verhelpen.

Toegangstechnieken

Klenet lnstallatiegroep verzorgt installatie en onderhoud van uiteenlopende toegangssystemen en levert hiervoor bijvoorbeeld pasjes, druppels en vingerscans.

Op dit gespecialiseerd vakgebied werken wij veelvuldig samen met gerenommeerde bedrijven, zodat u ervan verzekerd bent dat de gehele installatie veilig en waterdicht is en het op deskundige wijze wordt gemonteerd.

Servicecontract
Een toegangssysteem moet perfect werken en daarom biedt Klenet Installatiegroep een servicecontract. Met een dergelijk contract kunt u rekenen op vakkundig en periodiek onderhoud. Ook bij onverhoopte storingen staan wij voor u klaar en zullen onze monteurs zo snel mogelijk de storing verhelpen.

Hebt u interesse in een mogelijke vorm van deurcommunicatie of toegangstechnieken? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen u er meer over.

 Met een servicecontract van Klenet lnstallatiegroep bent u altijd verzekerd van vakkundig, periodiek onderhoud.