Klenet installatiegroep BV | Inbraakbeveiliging en camerasystemen, datanetwerksystemen
Allround in elektrotechniek. Elektra, veiligheid en deurcommunicatie. Drie gebieden waar Klenet Installatiegroep als geen ander de weg kent. Doelgericht, flexibel en dienstverlenend.
15860
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15860,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Inbraakbeveiliging en camerasystemen

Helaas is het voor inbrekers lang niet altijd moeilijk om een bedrijfspand of woning binnen te dringen.

Een goede alarminstallatie kan zeer functioneel werken en hen op afstand houden en met duidelijk cameratoezicht hebt u bewijsvoering in handen. Klenet lnstallatiegroep installeert alarminstallaties of camera´s, zodat uw (bedrijfs)pand beveiligd is tot de hoogste risicoklasse.

Alarmering bij inbraak
Met alleen een betrouwbaar beveiligingssysteem bent u er nog niet. Uw persoonlijke wensen en eisen leveren een meerwaarde en daarom nemen wij die altijd mee in het beveiligingsplan. Zo kan uw inbraakalarm worden aangesloten op een meldkamer en kunnen wij ervoor zorgen dat u bij inbraak gealarmeerd wordt via telefoon of sms-bericht.

Camerabeveiliging
Camera’s zijn tegenwoordig onmisbaar voor de beveiliging van winkels, bedrijven en het straatbeeld. Het werkt preventief en geeft mensen een veilig en rustig gevoel. In geval van incidenten, leveren opgenomen beelden bovendien bewijslast. Klenet Installatiegroep kiest voor u de juiste apparatuur en stelt dit optimaal voor u in. Het is ook mogelijk om over te gaan tot preventief onderhoud van alarminstallaties en camerasystemen. Daardoor bent u verzekerd van een optimale en betrouwbare werking.

Datanetwerksystemen

Een organisatie of huishouden zonder computer is bijna niet meer in te denken.

Dienstverlening vindt tegenwoordig gemakkelijk plaats via digitale wegen en bedrijven beschikken vaak over een intern netwerk met één of meerdere servers. Het is dan verstandig om voor een gecertificeerd datakabelnetwerk te kiezen. De aanleg van dergelijke kabelnetwerken verzorgt Klenet lnstallatiegroep voor zowel bedrijven als particulieren. Bij de aanleg hiervan, maken onze gecertificeerde monteurs gebruik van de modernste technieken. Mocht bekabeling niet mogelijk zijn, dan bieden wij tal van draadloze oplossingen die wij voor u kunnen installeren.

 

Vindt u het belangrijk om uw (bedrijfs)pand op een goede manier te beveiligen of hebt u behoefte aan een goede netwerkoplossing? Wanneer u contact met ons opneemt, dan horen wij graag al uw vragen.

Onze vakkundig opgeleide en gecertificeerde monteurs leveren u altijd de modernste technieken.