Klenet installatiegroep BV | Elektrotechniek
Allround in elektrotechniek. Elektra, veiligheid en deurcommunicatie. Drie gebieden waar Klenet Installatiegroep als geen ander de weg kent. Doelgericht, flexibel en dienstverlenend.
Elektrotechniek, Technische installatie, keuringen
15858
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15858,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Elektrotechniek

Elektra is hét specialisme van Klenet lnstallatiegroep. Voor zowel bedrijven als particulieren verzorgen wij alles op dit gebied.

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf, werken met bekwaam en goed opgeleide medewerkers. Dat betekent dat uw installatie gemonteerd en geïnstalleerd wordt op basis van de geldende maatstaven van veiligheid, volgens de norm NEN-1010.

 

Veiligheid
Of het nu gaat om enorm grote projecten als een woonboulevard of kleinere waaronder een monumentaal kantoorpand of een woning; onze monteurs werken altijd volgens de juiste normen. Daardoor bent u verzekerd van een veilige aansluiting. Daarnaast werken wij ook in nieuwbouw, utiliteitsbouw, horeca en industrie. Bij ons staat de wens van de klant altijd op nummer één. Onze monteurs gaan daadkrachtig te werk, kunnen u precies uitleggen wat ons advies is en welke mogelijke oplossingen er verder zijn, waardoor u een goed onderbouwd een besluit kunt nemen.

Keuringen en inspecties

Volgens de Arbowet moet elke elektrische installatie veilig zijn. Dat vereist scherp inzicht en kennis van alle gestelde eisen.

Klenet lnstallatiegroep garandeert u dat de installatie van elektrische installaties door uw gehele bedrijf, vakkundig en veilig gebeurt. Dat is prettig voor nu en het biedt een zekere toekomst.

Veiligheidsnormen
Een elektrische bedrijfsinstallatie moet aan verschillende normen voldoen, zoals NEN-3140 en NEN-1010. Als bedrijf hebt u volgens NEN-3140 een zorgplicht voor een veilige installatie, waaronder periodieke controles. Klenet Installatiegroep voert dergelijke controles uit en geeft u zelfs de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten. Ook zijn wij gecertificeerd om daadwerkelijke keuringen af te geven voor de elektrische installaties voor zowel bedrijfspanden als particuliere woningen.

Inspectie door Klenet lnstallatiegroep
Wellicht dat u zich afvraagt, hoe alle regel- en wetgeving op het gebied van elektra in elkaar steekt. Wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom staan wij u graag bij met onze expertise. Eventuele knelpunten in de elektrische installatie lossen wij snel en vakkundig op. Als gecertificeerd installatiebedrijf, ontvangt u na elke periodieke inspectie en keuring een inspectierapport. Eventuele aansprakelijkheid van schade kunt u hiermee weerleggen.

Spreekt onze elektrotechnische dienstverlening u aan? Wilt u dat uw (bedrijfs)pand op dit gebied door een vakspecialist gekeurd wordt? Schroom niet en neem met ons contact op. Wij maken graag een afspraak met u en vertellen over de verschillende mogelijkheden.

 In dit land van regels zie je door de bomen soms het bos niet meer. Wij wel.