Klenet installatiegroep BV | Brandmeld- en ontruimingssystemen, nood- en vluchtwegverlichting
Allround in elektrotechniek. Elektra, veiligheid en deurcommunicatie. Drie gebieden waar Klenet Installatiegroep als geen ander de weg kent. Doelgericht, flexibel en dienstverlenend.
15856
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15856,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Brandmeld- en ontruimingssystemen

Brand is verwoestend en de grootste schrik voor elke ondernemer. Beschikt uw bedrijf wel over een goed en betrouwbaar brandmeldsysteem en de nodige blusmiddelen?

Natuurlijk is brand niet voor 100% te voorkomen, maar met een goede brandmelding kan er in ieder geval snel actie worden ondernomen. Klenet lnstallatiegroep installeert en onderhoudt om die reden verschillende branddetectiesystemen, waardoor er adequaat kan worden opgetreden en de brandweer buiten kantooruren, snel wordt geïnformeerd.

Ontruimingsplan
Uw medewerker is de beste rookmelder en kan brand in een zeer vroeg stadium ruiken, zien of zelfs horen. Daarom is het belangrijk dat uw bedrijf beschikt over de verplichte blusmiddelen. Daarnaast is het onmisbaar om een goed en snel ontruimingsplan te hebben. Ook hierin kan Klenet Installatiegroep u adviseren. Samen met u kijken wij naar de situatie binnen uw bedrijfspand en komen zo tot de beste oplossing.

 

Erkend en gecertificeerd
Zowel een brandmeldingsinstallatie als het onderhoud hieraan, is voor bedrijven verplicht. Daarmee voorkomt u onnodig risico. Klenet Installatiegroep is een Kiwa-NCP erkend installateur en onderhoudsbedrijf. Wij weten alles over brandbeveiliging, met alle bijbehorende bouw- en gebruiksbesluiten en NEN-normeringen. U ontvangt na installatie een certificaat, waarin staat dat u aan alle benodigde eisen heeft voldaan. Daarmee waarborgen wij de veiligheid van uw bedrijfspand én uw medewerkers optimaal.

EVOLUX-OPBOUW-_300dpi_173x113mm_C_NR-30

Nood- en evacuatieverlichting

In een noodsituatie is adequaat handelen van levensbelang. Daarom levert en installeert Klenet lnstallatiegroep noodvoorzieningen voor zowel organisaties als particulieren.

Bij evacuatie moet de vluchtweg duidelijk zichtbaar zijn en tot zo min mogelijk paniek leiden. Verlichte pictogrammen die verwijzen naar dichtstbijzijnde nooduitgangen, zijn daarin onmisbaar. Dergelijke pictogrammen (ook wel transparantverlichting of evacuatieverlichting genoemd) kunnen wij voor u installeren.

Onderhoud
Periodiek onderhoud aan nood- en evacuatieverlichting werkt preventief. Een optimale werking minimaliseert namelijk de kans op storingen en verlengt de levensduur. Daarom bieden wij een onderhoudscontract, dat eventueel gecombineerd kan worden met onderhoud aan kleine blusmiddelen.

Wilt u op het gebied van brandmeld- en ontruimingssystemen compleet ontzorgd worden of meer informatie ontvangen over nood- en evacuatieverlichting? Neem dan contact met ons op en wij maken een vrijblijvende offerte.

Stroomuitval
Stroomuitval is vervelend. Noodverlichting moet er dan voor zorgen dat er voldoende zicht op vluchtroutes is en dat het juiste en snelle evacuatie mogelijk maakt. Klenet lnstallatiegroep verzorgt het volledige traject, waarbij wij altijd rekening houden met uw persoonlijke wensen en eisen.